WEBDESIGN   KONSULENT   REFERENCER   KONTAKT 
 Forside > Referencer

Referencer

Positivlisten.dk
Hvor finder man en håndværker, man kan stole på? På Positivlisten.dk er der mulighed for at anbefale en god håndværker til andre, eller at finde den næste håndværker man har brug for.
Den Lille Butik
Den Lille Butik sælger loppefund og brugskunst. Butikken ligger nord for København, og varer sendes over hele landet.
Kvizzen.dk
På Kvizzen.dk kan man afprøve sin paratviden inden for mange forskellige kategorier. Hjemmesiden opdateres løbende med flere spørgsmål.
Galting's Mad Ud Af Huset
Hos Galting's Mad Ud Af Huset kan man bestille mad til enhver festlig lejlighed. Siden er opbygget med en lang række menuer, der kan bestilles, samt en formular til bestilling af brochurer. Taurus har stået for opbygningen af selve siden i et allerede givet design.
Manna Taxi & Selskabsbusser
Manna Taxi & Selskabsbusser holder til i Manna ved Brønderslev. Hjemmesiden er blevet designet og opbygget af Taurus, der nu står for den jævnlige vedligeholdelse af hjemmesiden.
Arbejdstræet
KFUM-Spejdernes arbejdsstof Arbejdstræet er kommet i en Internetversion. Taurus har stået for designet af denne, mens Liga ApS har stået for design og programmering af databasedelen af løsningen.
CAFIA
Den første konference om Computer Assisted Fundus Image Analysis blev afholdt på Herlev Hospital i maj 2000. Taurus fremstillede konferencens hjemmeside, der bl.a. gav deltagerne mulighed for at tilmelde sig konferencen direkte fra hjemmesiden.
AnesMad.dk
AnesMad.dk indeholder en lang række opskrifter på mad, der enten er nem eller billig at lave. Taurus har stået for design og opbygning af hjemmesiden, og står nu for vedligeholdelsen. AnesMad.dk er opbygget efter MiniWebShop™-konceptet. Alle opskrifter opdateres i en lokal database, fra hvilken de sider, der findes på hjemmesiden bliver genereret.